Slide item 1

Gewone mensen

doen buitengewone dingen

Slide item 2

Als we een stad of natie willen veranderen,

zal het hart – de marketplace - getransformeerd moeten worden.

Slide item 3

“Geen duimbreed is er op heel ‘t erf van ons menselijk leven,

waarvan de Christus, die aller Souverein is, niet roept: ‘Mijn!’

Abraham Kuyper

Slide item 4

Alleen getransformeerde mensen

kunnen transformatie brengen.

Slide item 5


Ons werk is aanbidding voor God

  Transformatie als een olievlek

Je bent gemaakt om grote dingen te doen! Maar hoe begin je? Verlang jij er ook naar Gods Koninkrijk door te zien breken in je dorp, je stad, in Nederland?

God houdt van je en heeft een unieke blauwdruk voor je leven, maar het is aan jou deze te vinden en te beleven. Jij kunt het verschil maken in deze wereld. Het is tijd om te kijken naar jezelf, zoals God doet; geliefd en met een uniek doel ontworpen.

Een wereld, een maatschappij, veranderen begint bij jezelf. Als jij en ik veranderen, dan zal ook onze omgeving veranderen, denk daarbij eerst aan je gezin, de plek waar je werkt en waar je woont. Zie transformatie als een olievlek. Eerst verlangt God ernaar jou aan te raken en te laten zien, wie je bent in Zijn ogen en welke autoriteit Hij jou heeft gegeven. Daarna zullen, bijna als vanzelf, ook je gezin en je omgeving veranderen. Hoe dan? De verandering die bij jou te zien zal zijn, zal niet onopgemerkt blijven. Nee, het zal zelfs aanstekelijk zijn voor de mensen in je omgeving. Gods liefde die op jou rust, zal anderen gaan aanraken en tot bewustwording brengen dat ook zij God nodig hebben in hun leven.

Jouw innerlijke Transformatie heeft een domino-effect tot gevolg.

Zoals je ziet, begint Transformatie klein, maar het effect van jouw Transformatie is niet te overzien.

  Getuigenis Poncho Murguia

 

Transformation isn’t a future event it’s a present day activity.

(Jilian Michaels)
 
 

HOE GEBRUIK JIJ JOUW INVLOED OM DE WERELD TE VERANDEREN?

  ekklesia cirkel
Ekklesia

Het doel van de Ekklesia was om de mensen en samenleving te transformeren, in plaats van een overstapstation te creëren voor geredde zielen met bestemming: hemel. De Ekklesia brengt het gist van Gods Koninkrijk in elke sociale vezel van de maatschappij.
 

Lees meer >

Uit de praktijk

  edsilvoso rond
Ed Silvoso

"Countries can be redeemed. Entire cultures can be brought to "salvation". The land itself can be healed... And such miraculous change is brought about by one primary avenue: God working through the market place... The primary means to true revival, though, takes place first in the market place."
 

Back to Top